ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας (vid)

Καθημερινά νέοι μάρτυρες επιδιώκουν να ρίξουν φως στο φρικιαστικό έγκλημα στην Καλλιθέα, όταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Τώρα, έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες για τη δράστιδα, η οποία προχώρησε στην επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, την μοιραία Τετάρτη στην Καλλιθέα. Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, την ημέρα της επίθεσης...
Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας (vid)

Καθημερινά νέοι μάρτυρες επιδιώκουν να ρίξουν φως στο φρικιαστικό έγκλημα στην Καλλιθέα, όταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Τώρα, έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες για τη δράστιδα, η οποία προχώρησε στην επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, την μοιραία Τετάρτη στην Καλλιθέα. Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, την ημέρα της επίθεσης φέρεται να είδε τη δράστιδα λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Από το σημείο που στεκόταν, η γυναίκα με το βιτριόλι μπορούσε να δει την 34χρονη εκεί που πάρκαρε, αλλά και ποιος μπαίνει στην εταιρεία. Η δράστις φέρεται να κρυβόταν σε ένα διαδρομάκι ανάμεσα στα δέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παϊτέρης: Το συμπλήρωμα του Βελόπουλου μου «έκαψε» τα έντερα!

Μόλις είδε την Ιωάννα να σταθμεύει το αυτοκίνητό της κατευθύνθηκε προς την εταιρεία με γρήγορο βήμα. Η νεαρή γυναίκα την συνάντησε ξαφνικά μπροστά της. Τότε της έριξε το καυστικό υγρό και βγήκε τρέχοντας από την πολυκατοικίας.

Ωστόσο δεν υπολόγισε ότι οι κάμερες που βρίσκονταν απέναντί της σε καταστήματα στην οδό Θησέως, την είχαν καταγράψει πεντακάθαρα.

πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.