ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τελευταία εξέλιξη – Η ΕΛ.ΑΣ έχει «καθαρή» εικόνα της δράστιδος

Η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατούσε κάτι στο χέρι της - ένα μπλε δοχείο που περιείχε το βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι: Τελευταία εξέλιξη – Η ΕΛ.ΑΣ έχει «καθαρή» εικόνα της δράστιδος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η αστυνομία έχει την εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, από κάμερα υψηλής ανάλυσης.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατούσε κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιείχε το βιτριόλι.

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

«Φορούσε πάντα μάσκα, γάντια, σκούρο πανωφόρι, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω.

Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς:

«…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα», λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Τελευταία εξέλιξη – Η ΕΛ.ΑΣ έχει «καθαρή» εικόνα της δράστιδος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.