Επίθεση με βιτριόλι: H δίκη για την υπόθεση θα συνεχιστεί την αυριανή ημέρα, με το θέμα να είναι αν παρουσιαστεί η κατηγορούμενη.

Αύριο είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, με την Ιωάννα Παλισπύρου, να θέλει να μάθει τον λόγο της επίθεσης.

Επίθεση με βιτριόλι: H δίκη για την υπόθεση θα συνεχιστεί την αυριανή ημέρα, με το θέμα να είναι αν παρουσιαστεί η κατηγορούμενη.

Επίθεση με βιτριόλι: Πιο συγκεκριμένα αυτή αναμένεται να αρχίσει ξανά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, για το περιστατικό που έλαβε χώρα τον Μάϊο του 2020 στην Καλλιθέα.

Το θέμα είναι αν θα παραστεί αυτή την φορά η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, καθώς δεν το έπραξε την προηγούμενη.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και έκανε γνωστό πως η κατηγορούμενη έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η πελάτης του όμως θα βρίσκεται εκεί και θα περιμένει την Έφη, για να την ρωτήσει γιατί έκανε αυτή την πράξη.

Όσον αφορά τον άντρα που φαίνεται να ήταν η… πέτρα του σκανδάλου. Ο κ. Λύτρας σημείωσε πως γνωρίζουν ποιος είναι και έχει κληθεί στο δικαστήριο, όμως η Ιωάννα δεν τον γνωρίζει.

Μάλιστα η Έφη Κακαράντζουλα την είχε ρωτήσει αν τρέχει τίποτα με το συγκεκριμένο άτομο. Με την Ιωάννα να απαντά πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Τέλος έκανε γνωστό πως εξαιρέθηκαν τρεις γυναίκες ένορκοι από την δίκη, μετά από αίτημα της υπεράσπισης. Την οποία θεωρεί παλιομοδίτικη τακτική από την υπεράσπιση και δεν παίζει πλέον ρόλο αν κάποιος ένορκος είναι άντρας ή γυναίκα.