ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Θρίλερ με την εξέταση ύποπτης!

Θρίλερ με γυναίκα που εξετάστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Ιωάννα. Το σοκ της 34χρονης δυσκολεύει τους αστυνομικού
Επίθεση με βιτριόλι: Θρίλερ με την εξέταση ύποπτης!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση σχετικά με γυναίκα που εξετάστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Ιωάννα, καθώς το σοκ της 34χρονης δυσκολεύει τους αστυνομικού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, το θύμα μιλώντας στους αστυνομικούς «φωτογράφισε» συγκεκριμένο πρόσωπο, μία γυναίκα που ενδεχομένως εκτίμησε ότι μπορεί να είχε σχέση με την επίθεση. Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εξετάστηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Διαπίστωσαν, όμως, ότι η εν λόγω γυναίκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση, καθώς είχε ακλόνητο άλλοθι, που δεν αμφισβητείται. Πρόκειται για φίλη ενός ανθρώπου που τοποθετείται στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον της 34χρονης, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ύποπτα!

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 34χρονης, που μίλησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε πως η ποσότητα καυστικού υγρού που έριξε η μαυροντυμένη γυναίκα στην πελάτη του, ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε και να τη σκοτώσει. Όπως εκτίμησε ο Α. Λύτρας, «η τελική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο». Διευκρίνισε επίσης πως η 34χρονη έχει πει πως είναι πιθανόν η δράστιδα να προέρχεται από τον εργασιακό της χώρο, καθώς η γυναίκα φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά τον χώρο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, όπου εργάζεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Θρίλερ με την εξέταση ύποπτης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.