ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η αδελφή της 35χρονης για τον 40χρονο

Το laptop της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα αναμένεται να απαντήσει στις αρχές από πού και πότε προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Ήδη το laptop της 35χρονης, που έκανε την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται στα εργαστήρια της αστυνομίας και αναλύονται αρχεία, μέιλ, φωτογραφίες και σημειώσεις της κατηγορούμενης. Το κενό...
Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η αδελφή της 35χρονης για τον 40χρονο

Το laptop της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα αναμένεται να απαντήσει στις αρχές από πού και πότε προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Ήδη το laptop της 35χρονης, που έκανε την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται στα εργαστήρια της αστυνομίας και αναλύονται αρχεία, μέιλ, φωτογραφίες και σημειώσεις της κατηγορούμενης. Το κενό στην υπόθεση παραμένει ένα: πού βρήκε το βιτριόλι η γυναίκα, πότε το αγόρασε και πώς έφθασε στα χέρια της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο για την προμήθεια του καυστικού υγρού να είχε και συνεργό που εν αγνοία βοήθησε την κατηγορούμενη στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές οριστικό: Τότε βγαίνουν τα αποτελέσματα (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star η αδελφή της 35χρονης «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την αδερφή της.

«Έμενα με την αδελφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια.

Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα.

Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά», φέρεται να είπε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς από τον περίγυρο της 35χρονης δεν γνώριζε την ύπαρξη του 40χρονου επιχειρηματία και όπως φαίνεται ούτε η αδελφή της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η αδελφή της 35χρονης για τον 40χρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.