ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας!

Πρόταση ενοχής για ανθρωποκτονία από τον εισαγγελέα για την υπόθεση της επίθεση με το βιτριόλι.
Επίθεση με βιτριόλι: Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας!

Ξεκάθαρος ήταν ο Εισαγγελέας στην υπόθεση για την επίθεση με το βιτριόλι, προτείνοντας ότι η Έφη Κακαράντζουλα πρέπει να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι θεώρησε η δράστιδα ότι είναι πιθανός ο θάνατος του θύματος, κάτι που δεν τη σταμάτησε από αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Μάλιστα απορρίφθηκαν όλοι οι ισχυρισμοί της ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, ενώ το αίτημα της για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, δεν έγινε προφανώς δεκτό.

Έτσι, τόνισε ότι προτείνει να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, ενώ βρισκόταν και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Είχε ξεκάθαρα σκεφτεί την πράξη της και την προετοίμασε προκειμένου να μην την βρουν στη συνέχεια, κάτι που δεν πέτυχε.

Μία από τις χαρακτηριστικές του ατάκες μάλιστα ήταν «Δεν έδωσε ποτέ δεύτερη ευκαιρία στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Συγκλονίζει η Ιωάννα με τις δηλώσεις της!

Μετά τα όσα αναφέρθηκαν μέσα στην αίθουσα, κατά την έξοδο της η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της την Ελληνική Δικαιοσύνη, που της δίνει κουράγιο με τις αποφάσεις της, προκειμένου να συνεχίσει να ζει, με τα βάσανα που έχει, χάρης στις πράξης της κατηγορούμενης.

Η Ιωάννα ήταν απλή και περιεκτική, ωστόσο οι κινήσεις της έλεγαν πάρα πολλά, αναφερόμενη για πρώτη φορά στην κατηγορούμενη με τον όνομα της.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ