ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid)

Μία τελείως διαφορετική καταγγελία όσον αφορά την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, έκανα ένας από τους συγγενείς της 35χρονης, που φέρεται να είναι αυτή, που πέταξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα. Συγκεκριμένα, η ξαδέρφη της δράστιδος είπε μιλώντας στο Mega:  «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με...
Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid)

Μία τελείως διαφορετική καταγγελία όσον αφορά την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, έκανα ένας από τους συγγενείς της 35χρονης, που φέρεται να είναι αυτή, που πέταξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, η ξαδέρφη της δράστιδος είπε μιλώντας στο Mega:  «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία λάθη που «πρόδωσαν» την 35χρονη

Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.