ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση (vid)

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με τις αρχές η σύλληψη της γυναίκας πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο αυτό ημίωρο, που σημειώθηκε η επίθεση στην άτυχη κοπέλα. Έτσι αναμένεται να αποκαλυφθεί ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα, το αποφάσισε με τον πιο αρρωστημένο...
Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση (vid)

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με τις αρχές η σύλληψη της γυναίκας πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο αυτό ημίωρο, που σημειώθηκε η επίθεση στην άτυχη κοπέλα.

Έτσι αναμένεται να αποκαλυφθεί ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα, το αποφάσισε με τον πιο αρρωστημένο να επιτεθεί σε ένα συνάνθρωπο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιδόματα: Αυτά πληρώνονται σήμερα (28/5)

Οι αναλυτές και ειδικοί της ομάδας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ποντάρουν στο λάθος που έκανε η δράστις, για οποία κουβαλούσε πάνω της τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης.

Έτσι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, θα έχουν όλες τις κινήσεις των επτά γυναικών που αποτελούν τον τελευταίο κύκλο υπόπτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.