ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας από το νοσοκομείο

Ο πρώην σύντροφός της έδωσε συμπληρωματική κατάθεση
Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας από το νοσοκομείο

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, η όμορφη κοπέλα κατακλύζεται από την πρώτη στιγμή από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει.

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεση με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα μέσω του κεντρικού δελτίου του Star.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα!

Το μήνυμά της είναι το ακόλουθο:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά  και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω  σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Η κοπέλα γνωρίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει πια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Την έχουν ενημερώσει ότι η αποκατάστασή της υγείας της θα πάρει χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζει.

Το προηγούμενο βράδυ, ο πρώην σύντροφός της έδωσε συμπληρωματική κατάθεση. Κυρίως για το αν το κορίτσι δεχόταν απειλές ή αν είχε καταλάβει αν τους παρακολουθούσε κάποιος. Βοηθά κι εκείνος στις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να βρεθεί η μαυροφορούμενη γυναίκα.

ΠΗΓΗ: star.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας από το νοσοκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.