ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Το μήνυμα της Ιωάννας: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή»

Την καρδιά της άνοιξε η 33χρονη Ιωάννα, που ήταν το θύμα στην επίθεση με το βιτριόλι, με την υπόθεση της να έχει συγκλονίσει. Η άτυχη κοπέλα, μίλησε μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται,  παραχωρώντας συνέντευξη στη Newstimes μέσω του δικηγόρου της. Αρχικά ρωτήθηκε για το τι θυμάται από εκείνη την ημέρα, με την...
Επίθεση με βιτριόλι – Το μήνυμα της Ιωάννας: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή»

Την καρδιά της άνοιξε η 33χρονη Ιωάννα, που ήταν το θύμα στην επίθεση με το βιτριόλι, με την υπόθεση της να έχει συγκλονίσει.

Η άτυχη κοπέλα, μίλησε μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται,  παραχωρώντας συνέντευξη στη Newstimes μέσω του δικηγόρου της.

Αρχικά ρωτήθηκε για το τι θυμάται από εκείνη την ημέρα, με την ίδια να περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολεμικό Ναυτικό: Το ΑΤΛΑΣ 1 που αντέχει σε όλες τις συνθήκες!

Αυτή αμέσως άρχισε να νιώθει ανυπόφορο πόνο και κάψιμο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ποτέ δεν είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

Μάλιστα, στην ερώτηση για το μήνυμα θέλει να στείλει στη γυναίκα που της επιτέθηκε, η Ιωάννα απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι – Το μήνυμα της Ιωάννας: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.