ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Δίνει νέα μάχη η 34χρονη!

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε για ακόμα μια φορά η 34άχρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης (20/5). Η νεαρή κοπέλα έχει υποστεί πολύ μεγάλη βλάβη μετά από την επίθεση με βιτριόλι στο αριστερό της μάτι και οι γιατροί κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν. Η 34άχρονη έχει...
Επίθεση με βιτριόλι: Δίνει νέα μάχη  η 34χρονη!

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε για ακόμα μια φορά η 34άχρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης (20/5).

Η νεαρή κοπέλα έχει υποστεί πολύ μεγάλη βλάβη μετά από την επίθεση με βιτριόλι στο αριστερό της μάτι και οι γιατροί κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν.

Η 34άχρονη έχει στο πλευρό της την οικογένεια της, αλλά και ολόκληρη την ομάδα του οφθαλμολογικού τμήματος του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται.

Η καυστική ουσία, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει καταστρέψει το 20% της επιφάνειας τους σώματός από την αριστερή κυρίως πλευρά, ενώ τα εγκαύματα είναι αρκετά βαθιά.

Μάλιστα η χειρουργός της 34άχρονης μίλησε στο Mega και τόνισε ότι αφαιρέθηκαν κάποια τμήματα από το δέρμα που έχει καεί ολωσχερός. Αυτό καλύφθηκε με «τεχνητό δέρμα», που θα την βοηθήσει και στη συνέχεια στις υπόλοιπες επεμβάσεις που θα χρειαστούν.

Ακόμη η Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου μίλησε για την κατάσταση του αριστερού της ματιού και επεσήμανε ότι είναι καλύτερα από ότι περίμεναν οι γιατροί.

Ωστόσο αυτή η περιπέτεια θα ταλαιπωρήσει για πάρα πολύ καιρό την κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης όταν πήγαινε στη δουλειά της

Η γιατρός μάλιστα έχει ενημερώσει την ασθενή της για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον και για το γεγονός ότι δεν θα είναι έτσι όπως ήταν πριν από την επίθεση που δέχθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Δίνει νέα μάχη η 34χρονη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.