ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στη 12χρονη με μαχαίρι: Θεοδωρικάκος και Μιχαηλίδου έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί- Άφησαν το θύμα στο έλεος των κυκλωμάτων!

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος και η Δόμνα Μιχαηλίδου άφησαν απροστάτευτη και έκθετη τη 12χρονη από τον Κολωνό, μπροστά στη μαφία που θέλει να τη φιμώσει
Επίθεση στη 12χρονη με μαχαίρι: Θεοδωρικάκος και Μιχαηλίδου έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί- Άφησαν το θύμα στο έλεος των κυκλωμάτων!

Υπόθεση Κολωνού – 12χρονη: Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο και σοβαρός κράτος, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα είχαν παραιτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες μετά τη σκανδαλώδη και σοκαριστική επίθεση στο σπίτι της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού από το κύκλωμα παιδεραστών του Ηλία Μίχου.

Πρόκειται για το απίστευτο περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του 12χρονης που έγινε γνωστή χθες. Ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με ποδονάρια στα παπούτσια του, επιχείρησε να εισβάλει με μαχαίρι στο σπίτι της θείας της, τραυματίζοντας το παιδί στο χέρι.

Δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη επίθεση και απόπειρα εκφοβισμού του παιδιού, αφού τα στενά συγγενικά της πρόσωπα και ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4-5 περιστατικά εκφοβισμού (!), με στόχο να κλείσει το στόμα της η 12χρονη που συνεχίζει να δίνει καταθέσεις και νέα ονόματα παιδοβιαστών στις Αρχές.

Έπρεπε να περάσουν 6 μήνες, να γίνουν 5 επιθέσεις και απειλές, και να φτάσει η 12χρονη να βλέπει μαχαίρια στο κατώφλι της, μέχρι να «ξυπνήσει» η Πολιτεία και η αρμόδια αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου να κάνει παρέμβαση και να ζητήσει την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού! Έπρεπε πρώτα να γίνει βούκινο σε όλα τα ΜΜΕ η ασύδοτη δράση της αόρατης «καμόρα» που απειλεί ευθέως το παιδί, για να αποφασίσει να κινηθεί το κράτος! Ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας!

Δεν φτάνει που αυτό το παιδί δίνει συνεχώς καταθέσεις και αναγνωρίζει δράστες ζώντας ξανά και ξανά τον εφιάλτη που βίωσε στα δίχτυα του κυκλώματος, έχει να αντιμετωπίζει και τον υπόκοσμο των κυκλωμάτων trafficking που επιχειρεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση!

Θεοδωρικάκος και Μιχαηλίδου είναι πολιτικά υπεύθυνοι

Ένας από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, που επί των ημερών του η Ελλάδα μοιάζει με Κολομβία των Βαλκανίων, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, δεν χάνει ευκαιρία να… υπεραίρεται για την αποτελεσματικότητα του υπουργείου του και να μιλά για μια δήθεν μείωση της εγκληματικότητας που βρίσκεται στη φαντασία μόνο του ίδιου, όμως στην πραγματικότητα βλέπουμε μια διεφθαρμένη πολιτεία να προστατεύει τους θύτες και να αφήνει απροστάτευτα τα θύματα.

Η 12χρονη δεν είχε καμία προστασία στον χώρο διαμονής της και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά το περιστατικό με το μαχαίρι, είναι τραγική και αδιανόητα προκλητική. Αντί να λογοδοτήσει ο Τάκης Θεοδωρικάκος που άφησαν το παιδί στο έλεος των κακοποιών στοιχείων, η ΕΛ.ΑΣ. ζητάει και τα ρέστα και ρίχνει την ευθύνη στην ίδια τη 12χρονη!

Συγκεκριμένα στην εξωφρενική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως η 12χρονη «δεν υπέβαλε αίτημα ώστε να φυλάσσεται», σαν να ήταν δουλειά και ευθύνη ενός μικρού παιδιού να εξασφαλιστεί το αυτονόητο, δηλαδή να προστατευτεί το θύμα και βασικός μάρτυρας σε μια υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας!

Μάλιστα, η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της «κουνάει και το δάχτυλο» στα media προειδοποιώντας τους να είναι «ιδιαίτερα προσεκτικοί στον σχολιασμό και τις μεταφερόμενες πληροφορίες» για την υπόθεση, την ώρα που η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου τον περασμένο Ιανουάριο δεν δίστασε να κοινοποιήσει δημόσια τον τόπο διαμονής της 12χρονης, προκειμένου να πείσει τη κοινή γνώμη πως η Πολιτεία λαμβάνει… σημαντική μέριμνα για την 12χρονη! Ασφαλώς δεν ισχύει ούτε αυτό, αφού από την οικογένεια της 12χρονης απουσιάζει οποιαδήποτε στήριξη της από θεσμοθετημένους φορείς και όργανα προστασίας ανηλίκων.

Άραγε τι άλλο θα πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα για να παραιτηθούν κάποιοι υπουργοί ως εντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση στη 12χρονη με μαχαίρι: Θεοδωρικάκος και Μιχαηλίδου έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί- Άφησαν το θύμα στο έλεος των κυκλωμάτων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.