ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στον Γ.Μπουτάρη: Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων

Ένας εκ των συλληφθέντων, ο οποίος είναι και ανήλικος παραπέμφθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο
Επίθεση στον Γ.Μπουτάρη: Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων

Την Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, τρία από τα άτομα που συνελήφθησαν για την επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως γνωστοποιήθηκε, εντοπίστηκε και ο άνδρας που κρατούσε το παιδί ενώ οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 20, 20 και 36 ετών αντίστοιχα παρουσιάστηκαν και την Δευτέρα στον εισαγγελέα ο οποίος και τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids)

Η υπεράσπιση των τριών ατόμων κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο και έγινε δεκτό αλλά το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη,ότι ο τέταρτος από τους συλληφθέντες είναι ανήλικος (17 ετών)και έχει παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο.

Μάλιστα η δικηγόρος ενός εκ των ατόμων που συνελήφθησαν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο νεαρός δεν είναι οργανωμένος σε κανέναν χώρο πολιτικό ή άλλου είδους και ότι είχε κατέβει στην εκδήλωση ως Πόντιος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση στον Γ.Μπουτάρη: Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.