ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού: Έγινε είδηση και στη Βραζιλία! (vid)

Θέμα στη Βραζιλία έγινε η επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, αναφέροντας ότι έγινε από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού. Οι Βραζιλιάνοι γράφοντας για το περιστατικό γράφουν ότι η ούτε η καραντίνα δεν σταματάει τους οπαδούς να δημιουργήσουν επεισόδια. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων γράφει η ιστοσελίδα «globoesporte.globo»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – VIDEO-ΣΟΚ από Κορυδαλλό: Η επίθεση στον σύνδεσμο...
Επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού: Έγινε είδηση και στη Βραζιλία! (vid)

Θέμα στη Βραζιλία έγινε η επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, αναφέροντας ότι έγινε από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού.

Οι Βραζιλιάνοι γράφοντας για το περιστατικό γράφουν ότι η ούτε η καραντίνα δεν σταματάει τους οπαδούς να δημιουργήσουν επεισόδια.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων γράφει η ιστοσελίδα «globoesporte.globo»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – VIDEO-ΣΟΚ από Κορυδαλλό: Η επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού

«Ούτε η καραντίνα και το κλείσιμο του ποδοσφαίρου σχεδόν σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας του κορονοϊού, δεν αποτρέπει τους χούλιγκαν. Ρωτήστε τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού να σας το πουν.

Την περασμένη Παρασκευή μία ομάδα από την Αθήνα της Θύρας 13, επιτέθηκε σε σύνδεσμο της Θύρας 7 με μολότοφ. Και μαγνητοσκόπησαν τα πάντα!».

Μάλιστα δημοσίευσαν και το βίντεο της επίθεσης στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού: Έγινε είδηση και στη Βραζιλία! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.