ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση Τζανακόπουλου κατά Μαρινάκη και Νέας Δημοκρατίας

Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στον Πειραιά δε χαρακτηρίζουν το σύνολο των φίλων της ομάδας του Ολυμπιακού, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Επίθεση Τζανακόπουλου κατά Μαρινάκη και Νέας Δημοκρατίας

Συνέντευξη τύπου εφ’όλης της ύλης παραχώρησε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημητρης Τζανακόπουλος στους πολιτικούς συντάκτες.

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε: Σαφής και αμετακίνητη η θέση της κυβέρνησης ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και κανείς δεν μπορεί να απολαμβάνει εξαιρέσεων από αυτούς.

Τουναντίον, πρόθεση μας οι νόμοι να γίνουν ακόμα αυστηρότεροι ώστε να επιτευχθεί ένα αναγκαίο σχέδιο συνολικής εξυγίανσης. Δεν μας τρομάζει το ενδεχόμενο αποβολής της ΕΠΟ από τη FIFA. Το ενδεχόμενο αυτό άλλωστε θα συνεχίσει να επικρέμεται όσο οι εμπλεκόμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγοντες των ΠΑΕ δεν συμμορφώνονται με το πλαίσιο κανόνων & αρχών.

Οι εμπλεκόμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγοντες των ΠΑΕ είναι υπόλογοι για τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της χώρας. Που ουδεμία σχέση έχει με περιστατικά βίας και τραμπουκισμών όπως αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη στον Πειραιά. Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στον Πειραιά δε χαρακτηρίζουν το σύνολο των φίλων της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο απλός κόσμος που στηρίζει μια ομάδα δεν έχει σχέση με τα εφήμερα συμφέροντα και τις πολιτικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Δεν μπορούν ομάδες να γίνονται ασπίδα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δε διστάζουν να στοχοποιούν & να απειλούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση δε θα ανεχθεί τέτοια φαινόμενα. Περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Προκαλεί αίσθηση η εντυπωσιακή αφωνία της ΝΔ απέναντι στο περιστατικό της Τετάρτης αλλά και σε ό, τι έχει να κάνει με τις ποικίλες δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Μαρινάκη, που διώκεται ποινικά για αποθήκευση, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών. Προφανώς η αφωνία αυτή της ΝΔ σχετίζεται με τις, δημόσια παραδεδεγμένες, προνομιακές σχέσεις που διατηρεί ο κ. Μητσοτάκης με τον διωκόμενο.

Αυτές εξηγούν και την μανία του κ. Μαρινάκη και των συνεργατών του απέναντι στην εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας. Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση Τζανακόπουλου κατά Μαρινάκη και Νέας Δημοκρατίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.