ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβατικό πλοίο έχασε τη μια άγκυρα και επιστρέφει στη Ρόδο

Πρόβλημα με το πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»...
Επιβατικό πλοίο έχασε τη μια άγκυρα και επιστρέφει στη Ρόδο

Πρόβλημα προέκυψε με το επιβατικό πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ».

Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο επιβατικό πλοίο έχασε τη μία του άγκυρα και πλέον αναγκάζεται να επιστρέψει στο λιμάνι της Ρόδου…

Το βράδυ της Δευτέρας, το πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» μετά την αποτυχημένη προσπάθεια περίπου 7 ωρών να δέσει στο λιμάνι του Διαφανιού Καρπάθου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου, εντοπίστηκε σοβαρό πρόβλημα στη μηχανή ανέλκυσης της άγκυρας του πλοίου (η μία έμεινε στο λιμάνι του Διαφανιού) γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να επιστρέψει στη Ρόδο, όπου δεμένο στα πλάγια θα αποβιβάσει τους επιβάτες.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Ν.Αιγαίου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολύμπου Διαφανιού Καρπάθου κ.Ηλίας Παπαηλίας υποστήριξε πως «θα πρέπει να δρομολογηθούν και νέα, ακόμη πιο αξιόπλοα πλοία, σύγχρονα και γρηγορότερα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και της Β.Καρπάθου».

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Καρπάθου, ενώ από το συμβάν δεν υπάρχει τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβατικό πλοίο έχασε τη μια άγκυρα και επιστρέφει στη Ρόδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.