ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Από σήμερα Δευτέρα 16/9 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η αντίστοιχη διαδικασία μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει: α) Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 15:00, για όσους υποβάλλουν αιτήσεις μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και β) το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 23:59) για...
Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Από σήμερα Δευτέρα 16/9 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η αντίστοιχη διαδικασία μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει:

α) Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 15:00, για όσους υποβάλλουν αιτήσεις μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και

β) το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 23:59) για όσους τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά (www.oaed.gr).

Για την παραλαβή των δικαιολογητικών, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης, φέτος, ξεπεράστηκαν ταχύτερα από κάθε άλλη φορά τα τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος 25 ημέρες πιο νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των εξής κλάδων: Οικοδόμοι, λατόμοι ασβεστοποιοί πλινθοποιοί αγγειοπλάστες δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες >καπνεργάτες μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες, χορευτές – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων, καθώς και των τεχνικών απασχολούμενών σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις-μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Από σήμερα Δευτέρα 16/9 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.