ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΟΣ: Με μπλούζα ΠΑΣΟΚ σε συγκέντρωση του ΚΚΕ! (pics)

Με μπλούζα του ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνισή της στην πλατεία Συντάγματος μια γυναίκα, σε συγκέντρωση του ΚΚΕ. Πάντως, κανείς δεν φάνηκε να αποσυντονί9ζεται από αυτή την...επική εμφάνιση! 
ΕΠΟΣ: Με μπλούζα ΠΑΣΟΚ σε συγκέντρωση του ΚΚΕ! (pics)

Με μπλούζα του ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνισή της στην πλατεία Συντάγματος μια γυναίκα, σε συγκέντρωση του ΚΚΕ. Πάντως, κανείς δεν φάνηκε να αποσυντονίζεται από αυτή την…επική εμφάνιση!

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΚΚΕ ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, μια κυρία με μπλούζα του ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, έδειχνε…προσηλωμένη στον Δημήτρη Κουτσούμπα!

Ειδικότερα, στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΚΚΕ ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, στην οποία κεντρικός ομιλητής είναι ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα φορούσε λευκή μπλούζα, που είχε πάνω της τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Με τσιγάρο στο στόμα της, βρέθηκε μεταξύ του πλήθους, δημιουργώντας μια τουλάχιστον σουρεάλ εικόνα. Παρόλα αυτά, φάνηκε να είναι προσηλωμένη στα όσα έλεγε ο Κουτσούμπας.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λουτσέσκου: Στόχος η επιστροφή στην κορυφή σα να μην πέρασε μια μέρα

Τζόκερ 27/5: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Ιωάννα Τούνη: Το πήρε απόφαση! Ντύθηκε νύφη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΟΣ: Με μπλούζα ΠΑΣΟΚ σε συγκέντρωση του ΚΚΕ! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.