ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπος: Συριανός θαμώνας ΟΠΑΠ… κερδίζει 5 εκατ. ευρώ – Η ΘΛ Productions παρουσιάζει (vid)

Ένα επικό σκηνικό έστησε Συριανός θαμώνας ΟΠΑΠ. Η Τύχη είναι τυφλή ή όχι; Είναι όνειρο ή πραγματικότητα; Η ΘΛ Productions τα... σπάει.
Έπος: Συριανός θαμώνας ΟΠΑΠ… κερδίζει 5 εκατ. ευρώ – Η ΘΛ Productions παρουσιάζει (vid)

Ένα επικό σκηνικό έστησε Συριανός θαμώνας ΟΠΑΠ. Η Τύχη είναι τυφλή ή όχι; Είναι όνειρο ή πραγματικότητα; Η ΘΛ Productions τα… σπάει.

Ο Θανάσης Λουδάρος ζει στη Σύρο και επισκέπτεται καθημερινά το πρακτορείο ΟΠΑΠ. Είναι άνθρωπος ο οποίος «παίζει» μόνος του σε μια ξεχωριστή κατηγορία. Πάντα με χαμόγελο, χιούμορ, θετική ενέργεια και πρόθυμος να βοηθήσει το νησί του και τους συμπολίτες του.

Το τελευταίο διάστημα, τα Social Media των έχουν κερδίζει, αφού αυτοσχεδιάζει είτε με φωτογραφίες είτε με βίντεο, ιδέες τις οποίες επιμελείται ο ίδιος.

Ο ίδιος μαζί με φίλους του, αποφάσισε να ετοιμάσει μια υπερπαραγωγή που θα ζήλευαν και στο Χόλυγουντ! Άραγε Κέρδισε 5 εκ. ευρώ στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Γκίλα Κωνσταντίνου; Η Τύχη είναι τυφλή ή όχι; Είναι όνειρο ή πραγματικότητα; Πάντως ακόμα και να μην τα κέρδισε…πραγματικά χαλάλι του… με τέτοια προθυμία και τέτοια θετική ενέργεια ο Θανάσης είναι όλα τα λεφτά…για όλους εμάς!

Δείτε την πρώτη προσπάθεια της ΘΛ Productions να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους στο νησί της Σύρου. Ελπίζουμε να διασκεδάσετε!

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπος: Συριανός θαμώνας ΟΠΑΠ… κερδίζει 5 εκατ. ευρώ – Η ΘΛ Productions παρουσιάζει (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.