ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται δώρο για το Πάσχα! Αυτοί θα είναι οι δικαιούχοι – Ποιο το ποσό!

Έτοιμη να δώσει ακόμα ένα δώρο η κυβέρνηση, το οποίο πάει για το Πάσχα για την ενίσχυση των πολιτών!
Έρχεται δώρο για το Πάσχα! Αυτοί θα είναι οι δικαιούχοι – Ποιο το ποσό!

Πολύ κοντά στο να ανακοινώσει οικονομική ενίσχυση και για το Πάσχα φαίνεται ότι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας φυσικά να πετύχει συγκεκριμένους σκοπούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, το επίδομα αυτό θα ανήκει στο πακέτο μέτρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση κατά την προεκλογική περίοδο.

Μέσα σε αυτά θα βρίσκονται και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ρύθμιση για το αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και κατώτατο μισθό πέριξ των 800 ευρώ.

Μάλιστα δηλώσεις έκανε στον ΣΚΑΪ και ο Κωστής Χατζιδάκης, που τόνισε ότι η κυβέρνηση κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες.

Έτσι λοιπόν έχει πέσει στο τραπέζι το επίδομα που θα φτάνει τα 250 ευρώ και θα δοθεί το Πάσχα, ενώ φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει και οι δικαιούχοι.

Αυτοί θα είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, αλλά θέλουν να βάλουν μέσα και τους δημόσιου υπαλλήλους, οι οποίοι δεν παίρνουν δώρα από το 2010 και έπειτα.

Σίγουρα πρόκειται για μία μικρή… ανάσα για τους πολίτες αν και εφόσον πραγματοποιηθεί, ωστόσο όπως πάντα, η ψηφοθηρία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται δώρο για το Πάσχα! Αυτοί θα είναι οι δικαιούχοι – Ποιο το ποσό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.