ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέα χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού – Τι αλλάζει

Η κυβέρνηση σχεδιάζει νέα χαλάρωση μέτρων, δεδομένου ότι ο αριθμός κρουσμάτων εξακολουθεί να έχει πτωτική τάση.
Έρχεται νέα χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού – Τι αλλάζει

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση σχεδιάζει νέα χαλάρωση μέτρων, δεδομένου ότι ο αριθμός κρουσμάτων εξακολουθεί να έχει πτωτική τάση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο σχεδιασμός αφορά το λιανεμπόριο και τον τουρισμό.

Στο λιανεμπόριο αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός πελατών εντός των καταστημάτων, καθώς θα προβλέπεται ένα άτομο ανά 16 τ.μ.

Αναφορικά με τον τουρισμό, το σχέδιο προβλέπει οι ανεμβολίαστοι τουρίστες από χώρες της Ε.Ε. και τρίτες χώρες να εισέρχονται στη χώρα μας με rapid test και όχι με PCR.

Την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 549 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 256 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 52 στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 13, ενώ o αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 330 (65.7% άνδρες).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 95 ασθενείς και τέλος τo Rt για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.8 (95%Crl: 0.09 – 1.59).

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor: Ξεσπάθωσε ο αδελφός της Καρολίνας για τη γυμνή εμφάνιση

Survivor – spoiler: Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται νέα χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού – Τι αλλάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.