ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και για άλλους εκτός των υγειονομικών

Δυνατότητα επέκτασης της υποχρέωσης και σε άλλους κλάδους εργαζομένων πέραν των υγειονομικών.
Έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και για άλλους εκτός των υγειονομικών

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δυνατότητα επέκτασης της υποχρέωσης και σε άλλους κλάδους εργαζομένων πέραν των υγειονομικών.

Αυτό το… παράθυρο τουλάχιστον αφήνει ανοικτό η κυβέρνηση, με νομοτεχνική βελτίωση την οποία ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, ο υπουργός Υγείας εξουσιοδοτείται όχι μόνο για την εξειδίκευση μέτρων αλλά και για την επέκταση των κατηγοριών στις οποίες δύναται να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολισμός.

Λαμβανομένων υπόψη των δεδομένων της δημόσιας υγείας και της σοβαρότητας της νόσου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης θα μπορεί να εντάξει και άλλα επαγγέλματα στη λίστα.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, συμπεριλαμβάνεται και το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα παρατείνονται για επιπλέον τρεις μήνες οι τρίμηνες συβάσεις του έκτακτου προσωπικού που θα προσληφθεί στη θέση εκείνων που δεν θα εμβολιαστούν.

 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Έχει πει το «ναι» ο Τζιοβίνκο – Η Αλ Χιλάλ κρίνει τη μεταγραφή!

Αμαλία Κωστοπούλου: Απολαυστικό μασάζ

Κορονοϊός: Πάνω από 2.500 τα κρούσματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και για άλλους εκτός των υγειονομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.