ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται χιόνια σε Μακεδονία – Θράκη και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχονται χιόνια: Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βόρεια ορεινά Τοπικές βροχές στα ανατολικά και κυρίως στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν νοτιότερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βόρεια ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ως προς τις μέγιστες...
Έρχονται χιόνια σε Μακεδονία – Θράκη και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχονται χιόνια: Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βόρεια ορεινά

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και κυρίως στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν νοτιότερα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βόρεια ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια μέχρι το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε όλη τη χώρα σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση και θα φτάσουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχονται χιόνια σε Μακεδονία – Θράκη και πτώση της θερμοκρασίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.