ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται τα φανάρια – «ρουφιάνοι»: Περνάς με κόκκινο και κόβουν κλήση με φωτογραφία!

Την πιλοτική εφαρμογή των «έξυπνων φαναριών» ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 
Έρχονται τα φανάρια – «ρουφιάνοι»: Περνάς με κόκκινο και κόβουν κλήση με φωτογραφία!

Την πιλοτική εφαρμογή των «έξυπνων φαναριών» ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Γεγονός θα αποτελεί σε λίγες ημέρες ο πρώτος «έξυπνος σηματοδότης», ο οποίος θα καταγράφει όσους οδηγούς παραβιάζουν το «κόκκινο».

Η αρχή στην Αθήνα,θα γίνει σε πρώτη φάση με την πιλοτική τοποθέτηση σηματοδότη, που θα φέρει ένα σύστημα με κάμερα, που θα ενεργοποιείται αυτόματα μόλις παραβιάζεται το κόκκινο και θα καταγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του παραβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έρευνα για την καραντίνα: Η μεγαλύτερη κατανάλωση κοκαΐνης από το 2010!

Για όσους αναρωτιέστε πού είναι αυτό το φανάρι, το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Τα εγκαίνια του ανανεωμένου Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας, (ΘΕΠΕΚ), που ανακαινίστηκε με μέριμνα και έξοδα της Περιφέρειας Αττικής, και παράλληλα ένα νέο πρόγραμμα με την εγκατάσταση «έξυπνων» σηματοδοτών, που θα καταγράφουν τους παραβάτες, πραγματοποίησαν σήμερα, στον χώρο όπου στεγάζεται ο Θάλαμος στο ισόγειο της ΓΑΔΑ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη.

Την ίδια ώρα, σήμερα έγιναν τα εγκαίνια του ανανεωμένου Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας, (ΘΕΠΕΚ), με μέριμνα της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχονται τα φανάρια – «ρουφιάνοι»: Περνάς με κόκκινο και κόβουν κλήση με φωτογραφία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.