ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερέτρια: Καταγγελίες για την «αρρωστημένη δράση» του 51χρονου δασκάλου (vid)

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν στην Ερέτρια, από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δασκάλου που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας. Όπως έκανε γνωστό το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου, ο δάσκαλος αυτός, έστελνες μηνύματα σε μαθήτριας του όταν δούλευε σε σχολεία της Αθήνας. Μάλιστα οι συνάδελφοι του τονίζουν ότι...
Ερέτρια: Καταγγελίες για την «αρρωστημένη δράση» του 51χρονου δασκάλου (vid)

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν στην Ερέτρια, από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δασκάλου που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας.

Όπως έκανε γνωστό το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου, ο δάσκαλος αυτός, έστελνες μηνύματα σε μαθήτριας του όταν δούλευε σε σχολεία της Αθήνας.

Μάλιστα οι συνάδελφοι του τονίζουν ότι δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα, ενώ τον χαρακτήριζαν «χαρισματικό εκπαιδευτικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Πέραμα: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ερευνούν το ενδεχόμενο εμπρησμού (vids)

Με το που έγινε, όμως, γνωστή η υπόθεση στην Ερέτρια, άνοιξαν στόματα. Ο 51χρονος εκπαιδευτικός είχε… προτέρο βίο από τις αρχές του 2000, όταν εργαζόταν σε ιδιωτικό σχολείο της πρωτεύουσας.

Τότε που στα 30 του χρόνια προσκαλούσε τις μαθήτριες στο αυτοκίνητό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερέτρια: Καταγγελίες για την «αρρωστημένη δράση» του 51χρονου δασκάλου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.