ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΝΗ: Πότε αρχίζουν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο

Από 7 Σεπτεμβρίου 2021 οι επιχειρήσεις - εργοδότες να μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων
ΕΡΓΑΝΗ: Πότε αρχίζουν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο

ΕΡΓΑΝΗ: Αρχίζει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μόνο οι επιχειρήσεις – εργοδότες οι οποίες έχουν ΚΑΔ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ θέτουν σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους οι οποίοι είχαν προσληφθεί έως και την 31η Μαρτίου 2021.

Για τις επιχειρήσεις αυτές δεν ισχύουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Για το χρονικό διάστημα από 2 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2021 θα υποβάλλονται δηλώσεις περί αναστολή συμβάσεων εργασίας που μπορούν να αφορούν είτε όλο τον Σεπτέμβριο, είτε μέρος αυτού.

Σε κάθε περίπτωση κατά το ανωτέρω διάστημα δηλώνονται οι αναστολές που αφορούν το διάστημα από 1 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Από 7 Σεπτεμβρίου 2021 οι επιχειρήσεις – εργοδότες να μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων.

Λόγω του προαναγγελτικού συστήματος δεν επιτρέπονται οι ορθές επαναλήψεις δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργαζομένων για προγενέστερα χρονικά διαστήματα.

Στις περιπτώσεις που πρέπει να εξυπηρετηθούν επείγουσες μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων, επιτρέπονται προαναγγελτικά οι ανακλήσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας με χρήση ορθής επανάληψης ή προσωρινής ανάκλησης δήλωσης αναστολής.

 

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός – Εμβόλια: Το δελτίο του Open βγάζει προς τα έξω την πραγματικότητα – Σοκ στα νοσοκομεία!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα από τους υγειονομικούς (vid)

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή η άφιξη Μπρινιόλι, την Κυριακή έρχεται ο Παλάσιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΡΓΑΝΗ: Πότε αρχίζουν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!