ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του!

Εργαζόμενος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του επείδη του ζήτησε να πληρωθεί!
Εργαζόμενος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του!

Εργαζόμενος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του επειδή του ζήτησε να πληρωθεί!

Εργαζόμενος προέβει σε καταγγελία του εργοδότη του καθώς τον γρονθοκόπησε επειδή του ζήτησε τα δεδουλευμένα του!

Tον ξυλοδαρμό του από τον πρώην εργοδότη του καταγγέλλει ένας άνδρας μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV. Όπως ο ίδιος εξήγησε, μαζί με την σύζυγό του, πριν από λίγο καιρό, έκαναν μια ανάρτηση μέσα από την οποία ζητούσαν δουλειά.

Ένας εργοδότης που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό τομέα, αποφάσισε να τους προσλάβει, όμως οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές απ’ ότι πίστευαν.

Οι άνθρωποι, σύμφωνα με την καταγγελία, αναγκάζονταν να εργάζονται για ατελείωτες ώρες κι όλα αυτά για 500 ευρώ.

Μόλις εκείνοι τον ενημέρωσαν πως αποφάσισαν να σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και του ζήτησαν τα χρήματα που του αναλογούσαν, εκείνος ξέσπασε εναντίον του άνδρα υπαλλήλου του τον οποίο έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εργαζόμενος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.