ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερντογάν: Βομβάρδισε… κατά λάθος Αμερικανούς!

Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις...
Ερντογάν: Βομβάρδισε… κατά λάθος Αμερικανούς!

Ερντογάν: Σοβαρό πλήγμα από τα πυρά των Τούρκων… κατά λάθος δέχθηκαν οι αμερικανικές δυνάμεις στη Συρία, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις!

Ο Τραμπ… είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θα διαλύσει οικονομικά την Τουρκία αν συνέβαινε οτιδήποτε στους εναπομείναντες αμερικανούς στο σημείο που “χτυπά” ο Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αστυνομικός σε φοιτητές: «Ελάτε κότες»

Συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος είχε τονίσει πως θα απομακρύνει τους αμερικανούς από τον σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Newsweek, που επικαλείται τόσο έναν Κούρδο αξιωματούχο όσο και έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στον λόφο Mashtenour, στην πόλη Κομπανί -όπου η πλειοψηφία είναι Κούρδοι- δέχθηκε πυρά από τις τουρκικές δυνάμεις που εκτελούσαν την «Πηγή Ειρήνης» εναντίον των Κούρδων μαχητών!

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Βομβάρδισε… κατά λάθος Αμερικανούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.