ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Δύσκολες ώρες μετά το πολύωρο χειρουργείο

Στο ΚΑΤ με ακρωτηριασμένα δύο δάχτυλα στο δεξί της χέρι νοσηλεύεται η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ - Για άσχημο κόψιμο με μικρές πιθανότητες επιτυχίας στην προσπάθεια αποκατάστασης μιλούν ιατρικές πηγές
Έρρικα Πρεζεράκου: Δύσκολες ώρες μετά το πολύωρο χειρουργείο

Στο ΚΑΤ με ακρωτηριασμένα δύο δάχτυλα στο δεξί της χέρι νοσηλεύεται η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ – Για άσχημο κόψιμο με μικρές πιθανότητες επιτυχίας στην προσπάθεια αποκατάστασης μιλούν ιατρικές πηγές – Πώς έγινε το ατύχημα στην Κύθνο με την προπέλα ταχυπλόου.

Σε ένα δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη η Έρρικα Πρεζεράκου, η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα από το δεξί της χέρι και να μεταφερθεί επειγόντως στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές το χειρουργείο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και οι γιατροί του ΚΑΤ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλά της, τα οποία είχαν κοπεί. Η Έρρικα νοσηλεύεται στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για ένα άσχημο κόψιμο με μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κύθνου .Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού , η Έρρικα έπεσε στη θάλασσα και υπέστη ατύχημα καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκαν δυο δάχτυλα του ενός χεριού της .

H Έρρικα Πρεζεράκου σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον τραυματισμό της Έρρικας Πρεζεράκου, αρκετός κόσμος έσπευσε να της δώσει κουράγιο και δύναμη μέσα από μηνύματα στη σελίδα της στο facebook.

«Η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη είναι κάπου εκεί δίπλα σου για να σου δίνουν ακόμα πιο μεγάλη δύναμη !!!!

Περαστικά ψυχή μου όμορφη !!!

Εύχομαι εύκολα να το ξεπεράσεις.

Περαστικά κορίτσι μου από καρδιάς!!!

Ελπίζω το χέρι σου να ιαθεί και να είσαι εντάξει .

Κουράγιο !!!» είναι μερικά από τα μηνύματα του κόσμου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρρικα Πρεζεράκου: Δύσκολες ώρες μετά το πολύωρο χειρουργείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.