ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με τον ανταποκριτή στη Μόσχα – Γιατί άργησε τόσο η ΕΣΗΕΑ;

Ο ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, προχώρησε σε καταγγελίες για τον νέο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη ρωσική πρωτεύουσα.
ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με τον ανταποκριτή στη Μόσχα – Γιατί άργησε τόσο η ΕΣΗΕΑ;

ΕΡΤ: Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνουν οι καταγγελίες από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τον ανταποκριτή για την Ρωσία από την Κυψέλη.

Ο επί χρόνια ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, με ανάρτησή του στο facebook, επιβεβαιώσει την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ, τονίζοντας πως ο αντικαταστάτης του ως ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα, «δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα, από 01/01/2021».

Να σημειωθεί πως η ΠΟΣΠΕΡΤ με μια σκληρή ανακοίνωσή της έκανε λόγο ακόμη και για παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Διαβάζω τη δήλωση της ΕΣΗΕΑ περί ΕΡΤ και ανταποκριτή στη Μόσχα! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση… “Βοηθάει” να σπάσω τη σιωπή μου! Περί δημόσιας τηλεόρασης την οποία υπηρέτησα με ειλικρίνεια, σεβασμό και πάθος επί 23 συναπτά έτη, έχω να δηλώσω: Από 1/1/21, μετά από διαγωνισμό στον οποίο πήρα μέρος αλλά δεν… κέρδισα (!), ο νέος νικητής υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε τη δουλειά του.

Πέρασαν ήδη 15 μήνες και στην ΕΡΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ ένα ρεπορτάζ από Ρωσία! Δε ξέρω από που η ΕΡΤ “έβγαζε” τον ανταποκριτή όταν από κάτω έδινε το όνομα του και έβαζε τη λέξη, ΜΟΣΧΑ. Ξέρω ότι δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα. Αυτό προβλημάτισε ακόμα και την ελληνική πρεσβεία, το ΥΠΕΞ… Η ΕΣΗΕΑ, αναδείχνει τώρα το θέμα, μετά από παρέμβαση, λέει, των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Η ΕΣΗΕΑ έχει εδώ, στη Μόσχα, δυο μέλη της! Υπάρχει η ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία… Δεν ήξερε νωρίτερα, δε ρώταγε; Κάποιοι ίσως “κακίσουν” τον εν λόγω ανταποκριτή, συνάδελφο! Τον οποίο αναζητούσαν-μάταια-υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες ερχόμενοι στη Ρωσία το 15μηνο διάστημα. Με τη διοίκηση της ΕΡΤ, όμως, τι θα γίνει; Ποιοι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση; Ποιος και με ποιο δικαίωμα εκθέτει το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα;».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με τον ανταποκριτή στη Μόσχα – Γιατί άργησε τόσο η ΕΣΗΕΑ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.