ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΑΚΕ: «Οδύνη για την εθνική τραγωδία»

Την οδύνη του για τις φονικές πυρκαγιές εξέφρασε και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών,...
ΕΣΑΚΕ: «Οδύνη για την εθνική τραγωδία»

Την οδύνη του για τις φονικές πυρκαγιές εξέφρασε και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών, την συμπαράσταση τους στους πυρόπληκτους και προσεύχονται για όσους δίνουν μάχη για την ζωή τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΑΚΕ: «Οδύνη για την εθνική τραγωδία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.