ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΥ: Εκτός από σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Τι θα ισχύσει!

Εκτός του ΕΣΥ θα οδηγηθούν από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου, όσοι υγειονομικοί έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.
ΕΣΥ: Εκτός από σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Τι θα ισχύσει!

Ξεκινούν από σήμερα οι αναστολές καθηκόντων του ΕΣΥ, για όσους εργαζόμενους δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Όλα αυτά, με φόντο τις συνεχόμενες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σε αρκετά μάλιστα νοσοκομεία.

Οι αλλαγές που έγιναν στο Υπουργείο Υγείας, έφεραν νέες εκκλήσεις προκειμένου το προσωπικό του ΕΣΥ να εμβολιαστεί, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής παράδοσης-παραλαβής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 10 χιλιάδες υγειονομικοί θα μπουν σε κατάσταση αναστολής, αφού δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας και να αποτελούν ζωτικό κομμάτι του νοσηλευτικού προσωπικού.

Όπως είναι λογικό θα δημιουργηθούν χιλιάδες κενά που θα πρέπει να καλυφθούν με κάποιο τρόπο, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί άμεσα ο κ. Θάνος Πλεύρης που ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του Υπουργείου, να κάνει έκκληση ακόμα μία φορά για τον εμβολιασμό του προσωπικού.

Διαβάστε επίσης:

e-Sportime (1/9): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την… βόμβα με τον Παλάσιος

Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου!

Ζβέρεφ: «Ο Τσιτσιπάς πήγε τουαλέτα και μετά άλλαξε η τακτική του»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΥ: Εκτός από σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Τι θα ισχύσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.