Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Έτσι γλιτώνουν οι Έλληνες τον περιορισμό του ωραρίου! (vids)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Έτσι γλιτώνουν οι Έλληνες τον περιορισμό του ωραρίου! (vids)


Όταν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής τα μεσάνυχτα, πολλοί μεταναστεύουν σε κοντινές περιοχές όπου τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά για αρκετές ακόμη ώρες.

Ευρηματικοί αποδεικνύονται όσοι θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Όταν λοιπόν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής τα μεσάνυχτα, γίνονται «μετανάστες» και μετακινούνται στη Χαλκίδα και την Κορινθία όπου τα μαγαζιά δεν έχουν περιορισμό ωραρίου!

Αποτέλεσμα είναι τα μαγαζιά των κοντινών στην Αττική κέντρων διασκέδασης να ασφυκτιούν από κόσμο μετά τις 12 το βράδυ!

Οι περισσότεροι θαμώνες όρθιοι, χωρίς μάσκα, με τους εργαζομένους να… παλεύουν με θερμομετρήσεις στις εισόδους των μαγαζιών και με αυστηρές συστάσεις στους νεαρούς πελάτες ώστε να προσέχουν.

Πάντως στα μέτρα που έχει λάβει ήδη η Κυβέρνηση προστίθεται και νέο ανώτατο όριο συμμετεχόντων και αφορά πάσα κοινωνιική εκδήλωση η τελετή. Δηλαδή σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες, δεξιώσεις κι γενικότερα όλες τις εκδηλώσεις ο αριθμόως των παρευρισκομένων ατόμων δεν μπορεί να ξεπερνά τα 50.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


Διαβάστε επίσης: Μάσκες στα σχολεία: Αντί η κυβέρνηση να διώκει ποινικά τους γονείς, ας φροντίσει να τους καθησυχάσει με σοβαρά επιχειρήματα!


Sportime Extras