ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Έτσι γλιτώνουν οι Έλληνες τον περιορισμό του ωραρίου! (vids)

Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Όταν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής, πολλοί μετακινούνται σε άλλες περιοχές όπου δεν υπάρχει ωράριο.
Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Έτσι γλιτώνουν οι Έλληνες τον περιορισμό του ωραρίου! (vids)

Όταν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής τα μεσάνυχτα, πολλοί μεταναστεύουν σε κοντινές περιοχές όπου τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά για αρκετές ακόμη ώρες.

Ευρηματικοί αποδεικνύονται όσοι θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Όταν λοιπόν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής τα μεσάνυχτα, γίνονται «μετανάστες» και μετακινούνται στη Χαλκίδα και την Κορινθία όπου τα μαγαζιά δεν έχουν περιορισμό ωραρίου!

Αποτέλεσμα είναι τα μαγαζιά των κοντινών στην Αττική κέντρων διασκέδασης να ασφυκτιούν από κόσμο μετά τις 12 το βράδυ!

Οι περισσότεροι θαμώνες όρθιοι, χωρίς μάσκα, με τους εργαζομένους να… παλεύουν με θερμομετρήσεις στις εισόδους των μαγαζιών και με αυστηρές συστάσεις στους νεαρούς πελάτες ώστε να προσέχουν.

Πάντως στα μέτρα που έχει λάβει ήδη η Κυβέρνηση προστίθεται και νέο ανώτατο όριο συμμετεχόντων και αφορά πάσα κοινωνιική εκδήλωση η τελετή. Δηλαδή σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες, δεξιώσεις κι γενικότερα όλες τις εκδηλώσεις ο αριθμόως των παρευρισκομένων ατόμων δεν μπορεί να ξεπερνά τα 50.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


Διαβάστε επίσης: Μάσκες στα σχολεία: Αντί η κυβέρνηση να διώκει ποινικά τους γονείς, ας φροντίσει να τους καθησυχάσει με σοβαρά επιχειρήματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εσωτερικοί μετανάστες… διασκέδασης: Έτσι γλιτώνουν οι Έλληνες τον περιορισμό του ωραρίου! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.