ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: Αλλάζουν τα δεδομένα για το άνοιγμα

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Υφυπουργός ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας για την εστίαση και την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα καταστήματα. Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο τα καταστήματα να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ενώ ανέφερε πως κάθε μέρα διανοούνται περίπου 500 έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα προκειμένου να...
Εστίαση: Αλλάζουν τα δεδομένα για το άνοιγμα

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Υφυπουργός ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας για την εστίαση και την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα καταστήματα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο τα καταστήματα να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ενώ ανέφερε πως κάθε μέρα διανοούνται περίπου 500 έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα προκειμένου να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρισμός: Το ευρωπαϊκό εγχειρίδιο για την επανεκκίνησή του

Σε ότι αφορά τα εμπορικά κέντρα, εκεί ξεκαθάρισε ότι η επαναλειτουργία της είναι προγραμματισμένη για 1η Ιουνίου, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει το άνοιγμα τους νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου.

Πάντως ανέφερε ότι είναι σημαντικό να πειθαρχούμε στους κανόνες, ενώ είπε πως η εστίαση δεν μπορεί να λειτουργήσει μία απόσταση τριών μέτρων και για αυτό θα υπάρξουν νέα μέτρα λειτουργίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εστίαση: Αλλάζουν τα δεδομένα για το άνοιγμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.