ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: «Αστακοί» με μάσκες, γάντια οι σερβιτόροι (pics)

Η επανεκκίνηση της εστίασης, υπό τις νέες συνθήκες, είναι πλέον γεγονός. Από το πρωί της Δευτέρας 25/5 η εστίαση επέστρεψε αφού άνοιξαν τα καφέ, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια, τα οποία έστησαν τα τραπεζάκια τους σε αποστάσεις ασφαλείας, τα γκαρσόνια ντύθηκαν τα «χρώματα» του… πολέμου με τον κορονοϊό φορώντας μάσκες και γάντια και πλέον δίνεται...
Εστίαση: «Αστακοί» με μάσκες, γάντια οι σερβιτόροι (pics)

Η επανεκκίνηση της εστίασης, υπό τις νέες συνθήκες, είναι πλέον γεγονός.

Από το πρωί της Δευτέρας 25/5 η εστίαση επέστρεψε αφού άνοιξαν τα καφέ, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια, τα οποία έστησαν τα τραπεζάκια τους σε αποστάσεις ασφαλείας, τα γκαρσόνια ντύθηκαν τα «χρώματα» του… πολέμου με τον κορονοϊό φορώντας μάσκες και γάντια και πλέον δίνεται το μεγάλο στοίχημα να διασωθούν οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστές 75 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ύποπτα!

Έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, δηλώνουν αποφασισμένοι να προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες συνθήκες που επιβάλει πλέον στη διασκέδασή μας ο κορωνοϊός λένε οι καταστηματάρχες.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εστίαση: «Αστακοί» με μάσκες, γάντια οι σερβιτόροι (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.