ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου – Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Εστίαση: Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην εστίαση διαμαρτυρόμενοι για τα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με τον κλάδο τους.
Εστίαση: Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου – Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Εστίαση: Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην εστίαση διαμαρτυρόμενοι για τα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με τον κλάδο τους.

Τρία άτομα σήκωσαν πανό που έγραφε «Πεινάμε», τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα όπως είπαν οι ίδιοι, ωστόσο, προσήχθησαν από την Αστυνομία και αυτή την ώρα μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-κλάμα!: Τα δάκρυα όσων ήθελαν τον Γιάννη στην ομάδα τους κι έμειναν… παγωτό! (vid)

«Μας έχουν προσαγάγει. Ένα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού και Επισιτισμού.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου. «Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα» κατέληξε.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εστίαση: Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου – Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.