ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: Τα καταστήματα στην Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο lockdown

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής
Εστίαση: Τα καταστήματα στην Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο lockdown

Στρατηγική στοχοποίηση του κλάδου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης και καλεί σε Lockdown.

Εστίαση: Ωστόσο, τα καταστήματα εστίασης στην Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο κλείσιμο των καταστημάτων του κλάδου, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής (ΕΕΕΣΑ) με αφορμή την απόφαση του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ) να προτείνει την αναστολή της λειτουργίας στην εστίαση, σε όλη τη χώρα, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του κλάδου.

Εστίαση: Όπως αναφέρει η ένωση σε ανακοίνωσή της

«Η ΠΑΣΚΕΔΙ λειτουργεί αυτόνομα και έχει αποφασίσει για τα μέλη της να προχωρήσει στο κλείσιμο καταστημάτων.

Η ΕΕΕΣΑ θα συναποφασίσει μαζί με όλα τα σωματεία της Ελλάδας αλλά και με το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο μας την ΠΟΕΣΕ, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, για την στάση που θα κρατήσουμε και για το τι κινητοποιήσεις θα οργανώσουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εστίαση: Τα καταστήματα στην Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.