ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: «Τρελή» κίνηση, μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Μια λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας – Μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας προς Αθήνα είναι μπλοκαρισμένη εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Το ίδιο σκηνικό και στην Αθηνών-Λαμίας. Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που παραμένουν καθηλωμένοι στα οχήματά τους και που κινούνται αυτήν την ώρα στις εθνικές οδούς, καθώς η κίνηση είναι...
Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: «Τρελή» κίνηση, μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Μια λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας – Μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας προς Αθήνα είναι μπλοκαρισμένη εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Το ίδιο σκηνικό και στην Αθηνών-Λαμίας.

Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που παραμένουν καθηλωμένοι στα οχήματά τους και που κινούνται αυτήν την ώρα στις εθνικές οδούς, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι ειδήσεις για τον γιατρό «μαϊμού»

Μποτιλιαρισμένη είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Κομφούζιο καταγράφεται και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, από το Σχηματάρι και κάτω.

Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στα διόδια Ελευσίνας προς Αθήνα, ενώ σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε LIVE την κίνηση

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: «Τρελή» κίνηση, μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.