ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνική Οδός: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Απίστευτη ταλαιπωρία!

Εθνική οδός: Τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο Κηφισός ήταν μποτιλιαριασμένος από το ύψος των ΚΤΕΛ και οδηγοί από εκείνο το σημείο πήγαιναν σημειωτόν. Αιτία, τα έργα στη λεωφόρο Ποσειδώνος σε συνδυασμό με τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται στο λιμάνι προκειμένου να αναχωρήσουν με πλοίο για κάποιο νησί ώστε να...
Εθνική Οδός: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Απίστευτη ταλαιπωρία!

Εθνική οδός: Τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο Κηφισός ήταν μποτιλιαριασμένος από το ύψος των ΚΤΕΛ και οδηγοί από εκείνο το σημείο πήγαιναν σημειωτόν.

Αιτία, τα έργα στη λεωφόρο Ποσειδώνος σε συνδυασμό με τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται στο λιμάνι προκειμένου να αναχωρήσουν με πλοίο για κάποιο νησί ώστε να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δίνουν μάχη με το χρόνο. Καλό θα είναι όσοι σκοπεύουν να κινηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στον Κηφισό, να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους, μία με 1,5 ώρα νωρίτερα.

Εθνική οδός: Τα υπόλοιπα σημεία με αυξημένη κίνηση

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται και στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σήμερα Τετάρτη θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, όσα οχήματα κατέρχονται την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

Πηγή newsit

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Οδός: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Απίστευτη ταλαιπωρία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.