×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική Τράπεζα: Τα νέα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Εθνική Τράπεζα: Τα νέα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού


Η Εθνική Τράπεζα το απόγευμα της Τρίτης (31/3) και μετά από όσα είχαν γίνει νωρίτερα έξω από τα καταστήματα έστειλε ενημερωτικό email για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ενημέρωση από την Εθνική Τράπεζα αναφέρει:

«Αγαπητέ Πελάτη,

Στην Εθνική Τράπεζα, η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας είναι πάντα προτεραιότητα. Πόσο μάλλον τώρα. Γι’ αυτό, κάθε μέρα, λαμβάνουμε νέα μέτρα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού
COVID-19.

Με σχεδιασμό και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε σε ορισμένες ακόμα αλλαγές στη λειτουργία των καταστημάτων μας, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, που εναρμονίζονται με τα νέα μέτρα προστασίας. Έτσι, κάποιες συναλλαγές που μέχρι τώρα γίνονταν στα καταστήματα, θα πραγματοποιούνται πλέον με χρήση των εναλλακτικών δικτύων.

Συγκεκριμένα:

·Αναλήψεις μετρητών έως €400 θα γίνονται μόνο με χρήση χρεωστικής κάρτας από τα ΑΤΜ

·Καταθέσεις μετρητών έως €1.000 θα γίνονται μόνο με χρήση χρεωστικής κάρτας στα ΑΤΜ

·Ενημέρωση υπολοίπου και τελευταίων κινήσεων λογαριασμών θα γίνονται από τα ΑΤΜ ή μέσω Internet & Mobile Banking

·Εξοφλήσεις λογαριασμών ΔΕΚΟ θα γίνονται μόνο μέσω ATM, APS και Internet & Mobile Banking και όχι με χρήση μετρητών στα ταμεία

·Ενημέρωση βιβλιαρίων δεν θα πραγματοποιείται από τα ταμεία

Σε ευχαριστούμε

εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σου. Σε διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας τόσο για τη δική σου ασφάλεια και προστασία όσο και των εργαζομένων μας. Γιατί η προστασία όλων είναι Εθνική υπόθεση.

Με εκτίμηση,

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας»