ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: Έκκληση για αίμα λόγω τακτικών χειρουργείων

Έκκληση για αιμοδοσία και στους εθελοντές αιμοδότες να ενισχύσουν την εθνική δεξαμενή αίματος απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) τονίζοντας ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επανεκκίνησης των τακτικών χειρουργείων στα νοσοκομεία. «Όπως μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19, χιλιάδες συμπολίτες μας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο...
Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: Έκκληση για αίμα λόγω τακτικών χειρουργείων

Έκκληση για αιμοδοσία και στους εθελοντές αιμοδότες να ενισχύσουν την εθνική δεξαμενή αίματος απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) τονίζοντας ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επανεκκίνησης των τακτικών χειρουργείων στα νοσοκομεία.

«Όπως μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19, χιλιάδες συμπολίτες μας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής, τώρα χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση προσφοράς στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται.

Αυτήν την περίοδο οι ανάγκες για αίμα μεγαλώνουν. Δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τακτικών μεταγγίσεων, προστίθενται οι νέες ανάγκες των ασθενών, λόγω της επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΕΑ.

Στο πλαίσιο αυτό το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας κάνει έκκληση στους αιμοδότες, παλιούς και νέους, καθώς και σε όσους δεν έχουν δώσει ακόμη αίμα, «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προσέλθουν με διάθεση προσφοράς στις αιμοδοσίες, που οι διάφοροι σύλλογοι και φορείς συνεχίζουν να οργανώνουν, καθώς και στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: Έκκληση για αίμα λόγω τακτικών χειρουργείων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.