ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι έκλεβε πορτοφόλια και βαλίτσες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Καρέ-καρέ η δράση του 28χρονου... μετρ στις κλοπές αποσκευών και πορτοφολιών από το «Ελ. Βενιζέλος».
Έτσι έκλεβε πορτοφόλια και βαλίτσες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ούτε για μια, ούτε για δύο, αλλά τουλάχιστον για 12 περιπτώσεις κλοπών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη το Σάββατο (16/4) 28χρονος από τη Συρία.

Ο ίδιος αποδείχθηκε… μετρ στις κλοπές αποσκευών και πορτοφολιών, καθώς με λίγα λόγια είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ταξιδιωτών.

Μάλιστα, οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερες του αεροδρομίου, οι οποίες φανέρωσαν τη δράση του. Πώς λοιπόν προχωρούσε στη δράση του;

Προσέγγιζε πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο του αεροδρομίου ατάραχος και μόλις διαπίστωνε ότι έστρεφαν αλλού το βλέμμα τους ή ήταν λίγο αφηρημένοι αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., συχνά άλλαζε ενδυμασία, προκειμένου να καταστεί δυσκολότερος ο εντοπισμός του και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πράξης του, επιβιβάζονταν σε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς και διέφευγε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι έκλεβε πορτοφόλια και βαλίτσες στο «Ελ. Βενιζέλος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.