ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι θα γίνεται η είσοδος στα γήπεδα – Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα ανακοινώνει η Κυβέρνη, προκειμένου να μη βλέπουμε πλέον άδειες εξέδρες, σε μία εικόνα που έχουμε πλέον συνηθίσει.
Έτσι θα γίνεται η είσοδος στα γήπεδα – Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα ανακοινώνει η Κυβέρνηση, προκειμένου να μη βλέπουμε άδειες εξέδρες, μία εικόνα που έχουμε πλέον συνηθίσει.

Ανακοινώσεις έκανε η Κυβέρνηση, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το άνοιγμα των γηπέδων, αλλά και τους περιορισμούς που θα υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Γεραπετρίτης τα γήπεδα αρχικά θα ανοίξουν στις 15 Ιουλίου για τους πολίτες.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανέφερε ότι οι χώροι θα χωριστούν σε Αμιγείς και Μικτοί.

Οι πρώτοι θα είναι για τους εμβολιασμένους και νοσήσαντες που έχουν ανοσία, ενώ θα είναι και οι μικτοί χώροι που θα επιτρέπονται οι μη-εμβολιασμένοι που θα έχουν κάνει τεστ.

Όσον αφορά τα γήπεδα, είτε ανοικτά είτε κλειστά θα  βρίσκονται στους Αμιγείς χώρους, ο κύριος Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα μπορούν να λειτουργούν με πληρότητα 85%, ενώ η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και οι ανήλικοι θα μπαίνουν με self test και δήλωση των γονέων.

Ωστόσο, για τους ενήλικες που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος, ούτε με τεστ, προκειμένου να αποκλειστεί κάποια πιθανή εξάπλωση.

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα ανακοινώνει η Κυβέρνηση, προκειμένου να μη βλέπουμε άδειες εξέδρες, μία εικόνα που έχουμε πλέον συνηθίσει.

Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον υπουργό Επικρατείας.

Έτσι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης, θα δώσουν τους ευρωπαϊκούς αγώνες τους, με 85% του κόσμου που χωράει το γήπεδο τους.

Αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση!

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός ο συνδυασμός εμβολίων προσφέρει μεγαλύτερη ανοσία

Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Παπαπέτρου – Πρόταση με αυξημένες αποδοχές!

Αγγλία-Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι θα γίνεται η είσοδος στα γήπεδα – Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.