ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις το Πάσχα (vid)

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Με βεβαίωση κατοικίας ή φορολογική δήλωση η άπαξ έξοδος για το φετινόν Πάσχα. Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν.
Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις το Πάσχα (vid)

Κορονοϊός – Έξοδος Πάσχα: Διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα σε σχέση με όσα ξέραμε, κάτι αναμενόμενο λόγω του κορονοϊού και των επιπτώσεων που έχει επιφέρει. Άλλωστε διάφοροι επιτελείς της κυβέρνησης το έχει ξεκαθαρίσει ότι φέτος Πάσχα δεν… έχει.

Έτσι κι αλλιώς η απόφαση για αυστηροποίηση των μέτρων έχει παρθεί και αναμένεται να αναγγελθεί εντός των προσεχών ημερών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: «Εάν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε»

Μεταξύ άλλων θεωρείται δεδομένο ότι τα διόδια θα «κλείσουν» κι όσοι περάσουν θα είναι μόνο όσοι πρέπει και χρειάζεται πραγματικά να το κάνουν.

Οπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», το σενάριο αυτό εξετάζεται ως ένα από τα πλέον ισχυρά καθώς ήδη εφαρμόζεται για τις μετακινήσεις στα νησιά. Ετσι λοιπόν, για να ταξιδέψει κάποιος στην επαρχία ή στα νησιά θα πρέπει να φέρει επίσημα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι πηγαίνει στη μόνιμη κατοικία του. Η μόνιμη κατοικία αναγράφεται στο Ε1. Υπάρχει και η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας που μπορεί κάποιος να τυπώσει από το Taxis. Το άλλο μέτρο που αναμένεται να παρθεί αναφορικά με την έξοδο του Πάσχα είναι ότι θα γίνεται άπαξ. Δηλαδή μία φορά χωρίς περιθώριο επιστροφής.

Γι αυτό το λόγο ενδέχεται να αυξηθεί και το πρόστιμο των 150€ για όσους θα πιάνονται στα διόδια τις ημέρες του κρίσιμου Απρίλη, που σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα είναι ο πιο δύσκολος της πανδημίας για τη χώρα μας. Βεβαίως εξαιρούνται οι επαγγελματικοί λόγοι, καθώς και οι ιατρικοί, που θα προέρχονται ωστόσο από δημόσιο φορέα κι όχι από ιδιώτη ιατρό…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις το Πάσχα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.