ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurogroup: Διακόπηκε προσωρινά η τηλεδιάσκεψη – θρίλερ (vids)

Έντονες είναι οι διαπραγματεύσεις για ένα συμβιβασμό στο κρίσιμο Eurogroup - «Χρειάζεται περισσότερη δουλειά» ανακοίνωσε εκπρόσωπος.
Eurogroup: Διακόπηκε προσωρινά η τηλεδιάσκεψη – θρίλερ (vids)

Προσωρινή διακοπή της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του προέδρου του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Μάριο Σεντένο.

«Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο του σημερινού Eurogroup. Μία ώρα διάλειμμα. Θα συνεχίσουμε…» γνωστοποίησε χαρακτηριστικά, μέσω twitter o εκπρόσωπος του Σεντένο, Λουίς Ρέγκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαπραγματεύσεις για ένα συμβιβασμό στο κρίσιμο Eurogroup είναι έντονες με τον εκπρόσωπο του Σεντένο να προσθέτει: «Χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Θα ξεκινήσουμε στις 9 ώρα Βρυξελλών (σ.σ. 10 ώρα Ελλάδος)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Eurogroup: Πιθανή συμφωνία για μέτρα ύψους μισού τρισ. ευρώ

Να αναφέρουμε ότι η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα, με μία ώρα καθυστέρηση,

Πιο νωρίς ο Μάριο Σεντένο κάλεσε τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών να «…αναλάβουν μια ξεκάθαρη δέσμευση υπέρ ενός συντονισμένου και μεγάλης κλίμακας σχεδίου ανάκαμψης» ως λύση κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι τώρα εποχή για συνηθισμένες πολιτικές. «Πρέπει να δείξουμε στους πολίτες μας ότι η Ευρώπη τούς προστατεύει. Γι’ αυτούς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας» », ανέφερε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Twitter λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup μέσω τηλεδιάσκεψης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurogroup: Διακόπηκε προσωρινά η τηλεδιάσκεψη – θρίλερ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.