ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurovision 2021: Ελληνικής καταγωγής η εκπρόσωπος της Αλβανίας

Η έναρξη της Eurovision 2021 πλησιάζει και η Αλβανία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού με άρωμα Ελληνικό!
Eurovision 2021: Ελληνικής καταγωγής η εκπρόσωπος της Αλβανίας

Η έναρξη της Eurovision 2021 πλησιάζει και η Αλβανία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού με άρωμα Ελληνικό!

Eurovision 2021: Την στιγμή που η εντυπωσιακή Στεφανία τα «σπάει» και στη δεύτερη πρόβα της, η Αλβανία ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision, με Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ο λόγος για την Άντζελα Περιστέρη, που γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή. «Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα στον κόσμο. Έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές εκεί» δήλωνε για την ιστοσελίδα των fan της Eurovision «Eurovision Fun» η ίδια. Τα πρώτα της μαθήματα τραγουδιού τα έκανε στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

Όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, η Περιστέρη δοκίμασε την τύχη της και στο talent show «X Factor». Επίσης, έχει συνεργαστεί σε νυχτερινά μαγαζιά με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα. Είναι η νικήτρια της πρώτης σεζόν του αλβανικού «Your Face Sounds Familiar». Μάλιστα, σε μια από τις μεταμορφώσεις της, μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και ερμήνευσε το «Τρένο». Στη Eurovision θα την ακούσουμε να τραγουδά το «Karma».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2021: Ανακοινώθηκαν οι ημιτελικοί – Η σειρά για Ελλάδα και Κύπρο (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2021: Ελληνικής καταγωγής η εκπρόσωπος της Αλβανίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.