ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurovision 2021: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για την 1ο ημιτελικό

Η αυλαία ανοίγει απόψε για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021. Ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου βρίσκονται στο Ρότερνταμ και μας ξεναγούν
Eurovision 2021: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για την 1ο ημιτελικό

Η αυλαία ανοίγει απόψε για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρίσκονται στο Ρότερνταμ και μας ξεναγούν στο Ahoy Arena, λίγες ώρες πριν από τον πρώτο Ημιτελικό.

Μεταξύ των 16 διαγωνιζόμενων απόψε για μία θέση στον τελικό της Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου είναι και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo», που ήδη γίνεται χαμός με τη συμμετοχή της!

Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το τι θα δούμε απόψε:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2021: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για την 1ο ημιτελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!