VIRAL

Έβαλαν κλαρίνα και το «Ιτιά – ιτιά» σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής

Κλαρίνα και «Ιτιά – ιτιά» ακούστηκαν σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής. «Να θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση...» είπε η πρόεδρος της Επιτροπής.
Έβαλαν κλαρίνα και το «Ιτιά – ιτιά» σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής

Κλαρίνα και «Ιτιά – ιτιά» ακούστηκαν σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής. «Να θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση…» είπε η πρόεδρος της Επιτροπής.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, Θεοδώρα Αυγερινοπούλου επέλεξε να συνοδεύσει την έναρξη της συνεδρίασης με θέμα: «Επετειακή συνεδρίαση για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση – Ειδικό αφιέρωμα στα αιωνόβια φυτά από την εποχή της Επαναστάσεως: Καταγραφή και ανάδειξη», με κλαρίνα και το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Ιτιά – ιτιά».

Η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να καλέσει τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν βίντεο και με άλλα παραδοσιακά τραγούδια όπως το «Ιδέστε τον αμάραντο».

«Σας καλώ να θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση που μας μιλά για τη σπουδαιότητα και το συμβολισμό της φύσης στην ελληνική επανάσταση» σημείωσε η κα Αυγερινοπούλου.

Διαβάστε επίσης: 

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρόταση γάμου από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε αλλά θα παίξει στην Basket League;

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο επανασύνδεση»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλαν κλαρίνα και το «Ιτιά – ιτιά» σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.