ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε τα κλάματα ο Καραμανλής όμως δεν παραιτείται

Δάκρυα αλλά καμία παραίτηση από τον Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.
Έβαλε τα κλάματα ο Καραμανλής όμως δεν παραιτείται

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελλάδα, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η μετωπική σύγκρουση δύο τρένων, είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες τραυματίες αλλά και νεκρούς, η καταμέτρηση των οποίων συνεχίζεται, έχοντας ξεπεράσει σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ήδη τους 36.

Οι έρευνες από τα κλιμάκια της πυροσβεστικής και διασώστες συνεχίζονται, ενώ τεράστια είναι η οργή του κόσμου μέσα από το Twitter.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκεται και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος… δάκρυσε στις δηλώσεις του για το τραγικό συμβάν.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει σκέψη για παραίτηση, ή τουλάχιστον κάτι τέτοιον για την ώρα δεν φαίνεται πως θα συμβεί.

Updated:

Τελικά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε ο Κώστας Καραμανλής κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από το σημείο της τραγωδίας.

Λίγες ημέρες πριν σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου σημείωσε πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα στις αστικές συγκοινωνίες και πως «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα». Κάτι που εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται πως συμβαίνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλε τα κλάματα ο Καραμανλής όμως δεν παραιτείται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.