ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΥΔΑΠ : Ήρθε ο λογαριασμός και έχει ήδη λήξει; Δεν είστε οι μόνοι

Πολλά τα παράπονα προς την εταιρία παροχής νερού από καταναλωτές.
ΕΥΔΑΠ : Ήρθε ο λογαριασμός και έχει ήδη λήξει; Δεν είστε οι μόνοι

Οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ, έρχονται καθυστερημένα και σε πολλές περιπτώσεις είτε λήγουν τις επόμενες μέρες είτε έχουν ήδη λήξει.

Υπάρχουν γενικά πολλές αναφορές ότι ο λογαριασμός έφτασε στα χέρια των καταναλωτών ήδη ληγμένος ή λήγει παραδείγματος χάρη αύριο. Μερικοί μάλιστα, ισχυρίζονται ότι είχαν να παραλάβουν λογαριασμό νερού ένα εξάμηνο. Όταν έφτασε ο λογαριασμός μετά την αναμονή μισού έτους, η ημερομηνία λήξης που αναγραφόταν ήταν 2 μέρες μετά την παραλαβή του.

Ακόμη, οι λογαριασμοί φέρονται να περιλαμβάνουν μέσα και τους τόκους από προηγούμενους λογαριασμούς οι οποίοι λογαριασμοί ωστόσο δεν εκδόθηκαν ποτέ!

Δικαιολογημένα λοιπόν οι καταναλωτές εκφράζουν τα παράπονα τους προς την Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης. Η εταιρία παροχής νερού ως τώρα δεν έχει τεθεί επί του θέματος. Με την έκταση που έχει πάρει το θέμα όμως καθώς τα παράπονα έρχονται από πολλά μέρη της Ελλάδας αυτό ίσως αλλάξει. Το πελατολόγιο της ΕΥΔΑΠ στον τομέα της ύδρευσης εξάλλου είναι τεράστιο και περιλαμβάνει περίπου 4.400.000 πελάτες (2.160.000 συνδέσεις).

 

Διαβάστε Επίσης:

ΔΕΘ 2021: Το πρόγραμμα των σημερινών κινητοποιήσεων – Αναμένονται χιλιάδες κόσμου στους δρόμους!

Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής όλων των συνταξιούχων

Τζόκοβιτς: Στον τελικό του US Open – Ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΥΔΑΠ : Ήρθε ο λογαριασμός και έχει ήδη λήξει; Δεν είστε οι μόνοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.